TANOBA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA BİZİ LAYIK GÖREN AK PARTİ TANOBA BELDE TEŞKİLATI YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE, KIYMETLİ BÜYÜKLERİME, ABLA,AĞABEY,ve SEVGİLİ GENÇ KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM.
SEÇİM ÖNCESİ BİR YARIŞ SÜRECİ GEÇİRDİK.ŞU ANDAN İTİBAREN YARIŞ BİTMİŞTİR.ARTIK BEN; BİZE DESTEK VEREN,VERMEYEN BÜTÜN HALKIMIN BELEDİYE BAŞKANIYIM.
HİZMETTE ADALETTEN ŞAŞMAYACAĞIMIZDAN HERKES EMİN OLSUN.ARTIK BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE TANOBAMIZI YÜCELTME ZAMANI GELMİŞTİR .
24 SAAT EKİP OLARAK İNŞAALLAH TANOBA VE TANOBALIYA HİZMET EDECEĞİZ.
BİZLERİ BU GÖREVE LAYIK GÖREN HALKIMA TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Sayın başkanımız;yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.İnşallah sizi geleceğin başbakanı olarak görmek isteriz.Sizin gibi değerli bi eğitimcimizin böyle konumlarda olması bizi çok sevindirdi.Daima memleketini düşünen ve memleketi uğrunda yapacagınız çalışmalarda Allah’tan kolaylık dilerim.Bu büyük başarılarınızın devamını dilerim...
Sayın ALİ GENÇ Başkanımızı Tebrik Ediyor, TANOBA'mıza Hayırlara vesile olmasını diler. Başarılı Hizmetler Dilerim Desteklediğimiz Başkanımızı 5 sene sonuna kadar yanındayız.
Tanoba Belediye Başkanımız Sayın Ali GENÇ'i tebrik ederim.
Tanoba Kasabamız için hayırlı olmasını temenni ederim.
Sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi
ol,tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol,her ne olursan ol,ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol.
hep birlikte omuzumuza aldığımız bu sorumluluk gerektiren yarıştan galip çıkan sayın ali genç başkanımızın bu görevi layıkı ile yapacağından hiiç bir şüphemiz yoktur.
kendisine bşarılar dilerim... tanoba kazandı. biz kazandık.
Tebirkler BAŞKANIM inşallah bu seçim bir başlangıç olur ve projeleriniz yaptığınız hizmetlerle bir çok seçimi kazanır ve inşallahta yıllarca başkanımız diye hitap etmek nasip olur hayırlı olsun sanırım bu sefer sadece belediye başkanı değil TANOBADA kazandı...
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar.
sayın başkanım öncelikle yeni göreviniz hayırlı uğurlu olmasını temenni eder bu görevde çok iyi işler yapıcağınıza canı gönülden inanıyor ve güveniyoruz tüm tanoba halkınada hayırlı olmasını dilerim ve teşekkür ederim.. başarılar.
29 MART 2009 YEREL MAHALLİ SEÇİMLERİNDE ,DEMOKRASININ OLMAZSA OLMAZLARINDAN SEÇME VE SEÇİLME HAKKIN KULLANILMASI SONUCU,ÇOĞUNLUĞUN İŞTİŞARESİYLE BU GÖREVE LAYIK BULUNAN DEĞERLİ HOCAM.KIYMETLİ İNSAN VE ÇİÇEĞİ BURNUNDA TANOBA KASABASININ BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ALİ GENÇ BEYEFENDİYE GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM.
BU DEMOKRASİ YARIŞINDA DİĞER SİVİL TOPLUM(SİYASİ PARTİLER)KURULUŞLARININ BU SÜRECE KATKILARI VE GÖSTERMİŞ OLDUKLARI ÜSTÜN GAYRET VE ÇABALARA MİNNATTARLIĞIMIZI BİLDİREREKTEŞEKKÜR EDERİZ.
SAYIN ali hocaya başarılar dilerm umarım bu işilayıkıyla yapar.verilen vaatleri yerine getirir sayın vekilin sözverdiklerini beklersek tanobalı olarak çok bekleriz.eğer verilen vaatler yerine gelmezse bu işin vebali çok büyük.bu vebalde sizlerinde payı vardememektir umarım bu vebali hep birlikte taşırsınız.umarım tanobamız dilediğimiz gibi olur ve bizlerde elimmizden gelen ne varsa yaparız.ben bir tanobalı olarak benden istenilen ve yapabileceğim ne varsa yapmaya söz veriyorum.tabiki başkan vaatlerini yerine getirirse.saygılarımla
SAYIN ali hocaya başarılar dilerm umarım bu işilayıkıyla yapar.verilen vaatleri yerine getirir sayın vekilin sözverdiklerini beklersek tanobalı olarak çok bekleriz.eğer verilen vaatler yerine gelmezse bu işin vebali çok büyük.bu vebalde sizlerinde payı vardememektir umarım bu vebali hep birlikte taşırsınız.umarım tanobamız dilediğimiz gibi olur ve bizlerde elimmizden gelen ne varsa yaparız.ben bir tanobalı olarak benden istenilen ve yapabileceğim ne varsa yapmaya söz veriyorum.tabiki başkan vaatlerini yerine getirirse.saygılarımla
BÜYÜKSÜN SEYFİ ABİ SANA HELAL OLSUN SEÇİM BİTTİ ŞİMDİ İCRAAT ZAMANI ONU İZLEMEYE DEVAM EDİN
ALLAH KASABAMIZA HAYIRLI KILAR İNŞALLAH ESAS İŞ BUNDAN SONRA HER YIL KÖYE GELİNCE BİRŞEYLER GÖRMEK İÇİN GELECEZ İŞ VE HİZMET BEKLİYORUZ YETERKİ KAZANAN TANOBA OLSUN
TEBRİKLER HOCAM TEBRİKLER BAŞKANIM İNŞALLAH BU SEÇİM BİR BAŞLANGIÇ OLUR VE PROJELERİNİZ VE YAPACAĞINIZ HİZMETLERLE BİR ÇOK SEÇİMİ KAZANIR VE İNŞAALLAH YILLARCA BAŞKANIMIZ DİYE HİTAP ETMEK NASİP OLUR .HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN.GÖREVİNİZDE BAŞARILAR VE KOLAYLIKLAR DİLİYORUM.YÜCE RABBİMİZ YARDMCINIZ OLSUN.
tabiki izleyeceğiz 37 yıldır kimse izlemedi ve sonuç ortada artık kaybedecek zamanımız yok tanoba tam bir harabe şehir haline gelmiş.ve gerçekten üzülüyorum.ben 29 mart günü bldye başkan adaylarını akkoç mahallesine götürürken.şunu söyledim.gerçekten işlerinin zor olduğunu ve tanobalının çokşey beklediğini ve artık tanobanın kaybetmeye tahammülü olmadığını söyledim.onlarda bunun bilincinde olduklarını söylediler.bende bir tanobalı olarak bu işin takipcisi tabiki olacam ve her fırsatta dile getirecem.kimse kusura bakmasın.ve tüm tanobalılardan duyarlı olmalarını istiyorum.artık takım tutar gibi taraflı olmayalım.başkan tanobanın ve tanobalının bld yebaşkanı.herşey tanoba için.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma