TANOBA'MIZ EN SONUNDA LAYIK OLDUĞU HİZMETLERİ ALMAYA BAŞLADI... SAYIN BAŞKANIM;ALİ GENÇ BU KASABAYA HİZMET ETMEK İÇİN ADAY OLMUŞTU VE GÖRÜNEN KASABA KILAVUZ İSTEMEZ.... BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM BAŞKANIM..... '' DURMAK YOK , HİZMETE DEVAM...''
MUHALEFET GÖREVDE YİNE.... AMA OLUMLU OY KULLANANLAR AZ VEYA ÇOK KENDİNCE AÇIKLAMA YAPMIŞ SİZLERDE NEDEN ÇALIŞMALARI OLUMSUZ BULDUĞUNUZU PAYLAŞABİLİRSİNİZ....
BELEDİYEMİZİN ÇALIŞMALARI ÇOK İYİ GİDİYO OLUMSUZ YÖNDE 1 OY KULLANILMIŞ YANLIŞLIKLA KULLANILDIĞINI VAR SAYMAMIZ LAZIM BU KADAR OLUMLU OY KARŞISINDA GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ
Hehe kötü diyenin örnek aldığı siyasetçi Deniz Baykal olsa gerek her alanda muhalefet ya körü körünede çamur atılmazki.Kötü diyen emeği geçen destek veren herkese haksızlık etmiş olur ellerine sağlık belediye başkanımızın ve çalışmalarda emeği geçen büyüklerimizin
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar.
belediyemiz çok iyi çalışıyo ama yetmez tabi bu çalışmalar daha çok işvar ama sonunda beldemiz çevre beldelere iyi bir örnek olacak emek sarfedenlerden allah razı olsun..
YAPILAN HER ŞEY GÜZELDİR DESTEKLEMEK VE YARDIMCI OLMAK GEREKİR BELEDİYE ÇALIŞANLARINA VE BAŞKANIMIZA ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM
belediye çalışıyor deniyor ama ben değişik hiç bişey göremedim köylerimiz o kadar geri kalmış ki insan utanıyor görünümden,yol yok her yer çamur deryası olmuş binalarda haraptar bir görünüm var gece 23:00 den sonra sokak aydınlatmalarıda yanmıyor ki tam bir ıssızlık çöküyor bu makus talih biraz zor değişecek gibi
arkadaşlar eleştiri yapalım ama eleştiri yaparken de göreve başlayalı 8 ay olmuş bir belediye başkanını eleştirdiğimizi de unutmayalım.
çünkü sekiz aylık bir belediye başkanın dan yıllardır yapılmayan hizmetleri 8 ayda neden yapmadın demek bence biraz haksızlık olur diye düşünüyorum.
bence 8 ayda akkoçta ve tanobada neler yapıldı onlara bakarak eleştiri yaparsak daha iyi olur diye düşünüyarum.
tonulu kardeşimizin de ben hiç bir değişiklik görmedim sözünü anlayamadım seçimden önce bir çok tonulu kardeşimizin belediye başkanımızın yanın da başkanım biz sizden sadece bizim su sorunumuzu halledin başka bir şey istemiyoruz dediklerine kulaklarımla şahit oldum.
sanırım su sorunu halledildi köy içinde düzenlemeler yapıldı,kılıç yerinden yeni yol açıldı,sokak aralarına çöp bidonları konuldu yollarda kumlama yapıldı.öğrencileriniz ücretsiz taşınıyor.sekiz ay gibi kısa zaman da bu hizmetlerin yapılmasına rağmen ben hiçbir değişiklik görmedim demek art niyetli yapılmış bir eleştiri olmazmı?
sorunlarımız çok kimse sorunlarımızın halledildiğini söyleyemez.8 aylık bir belediyeden böyle bir şey beklemekte yalnış olur zaten
ben sekiz ayda tanobada da akkoç ta da hissedilecek şekilde güzel şeyler yapıldığını düşünüyorum ben bu aşamada art niyetli gerçek dışı eleştirilerle morel bozmak,başkanın azmini,şevkini kırmaya çalışmak yerine başkanımıza desdek olarak daha çok şeyler,daha güzel hizmetler yapmasını sağlayalım derim.
ben ali başkanın şuan en büyük sorunumuz olan yoluda diyer sorunlarıda 5 yıl içerisinde çözeceğine canı gönülden inanıyorum.
ben eleştiri yapmak için beş yılın bitmesini bekleyeceğim.beş yılın sonun da neler söz verilmiş neler yapılmış neler yapılmamış ona göre değerlendirmemi yapacağım.
arkadaşlar eleştiri yapalım ama eleştiri yaparken de göreve başlayalı 8 ay olmuş bir belediye başkanını eleştirdiğimizi de unutmayalım.
çünkü sekiz aylık bir belediye başkanın dan yıllardır yapılmayan hizmetleri 8 ayda neden yapmadın demek bence biraz haksızlık olur diye düşünüyorum.
bence 8 ayda akkoçta ve tanobada neler yapıldı onlara bakarak eleştiri yaparsak daha iyi olur diye düşünüyarum.
tonulu kardeşimizin de ben hiç bir değişiklik görmedim sözünü anlayamadım seçimden önce bir çok tonulu kardeşimizin belediye başkanımızın yanın da başkanım biz sizden sadece bizim su sorunumuzu halledin başka bir şey istemiyoruz dediklerine kulaklarımla şahit oldum.
sanırım su sorunu halledildi köy içinde düzenlemeler yapıldı,kılıç yerinden yeni yol açıldı,sokak aralarına çöp bidonları konuldu yollarda kumlama yapıldı.sekiz ay gibi kısa zaman da bu hizmetlerin yapılmasına rağmen ben hiçbir değişiklik görmedim demek art niyetli yapılmış bir eleştiri olmazmı?
sorunlarımız çok kimse sorunlarımızın halledildiğini söyleyemez.8 aylık bir belediyeden böyle bir şey beklemekte yalnış olur zaten
ben sekiz ayda tanobada da akkoç ta da hissedilecek şekilde güzel şeyler yapıldığını düşünüyorum ben bu aşamada art niyetli gerçek dışı eleştirilerle morel bozmak,başkanın azmini,şevkini kırmaya çalışmak yerine başkanımıza desdek olarak daha çok şeyler,daha güzel hizmetler yapmasını sağlayalım derim.
ben ali başkanın şuan en büyük sorunumuz olan yoluda diyer sorunlarıda 5 yıl içerisinde çözeceğine canı gönülden inanıyorum.
ben eleştiri yapmak için beş yılın bitmesini bekleyeceğim.beş yılın sonun da neler söz verilmiş neler yapılmış neler yapılmamış ona göre değerlendirmemi yapacağım.
EVET YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI YEME. YAPILAN HİZMETLERİ GÖRMEYENLER NANKÖRDÜR. ART NİYETLİDİR TABİKİ. BEN ŞAHİD OLDUĞUM BİR KONUYU PAYALŞMAK İSTİYORUM. NE HİZMET YAPARSA YAPSIN BU YOLLAR BOZUK OLDUĞU SÜRECE HİZMETLERİ GÖRMEK İSTMEYENLER VAR. 5 YILYATMIŞ BAŞKANI ÖVÜYORLAR. DİYORLARKİ HİÇ DEĞİLSE YAMA YAPIYORDU .BU ONUDAYAPMIYOR DİYORLAR. BİLMİYORLARMİKİ YOL İÇİN GELEN MICIRLAR HARMANLAR TUTUNDA BİRSENE YATTI SONRA DA KAMYON KAMYON SATILDIĞINI......
TABİKİ YOLDAN HEKES ŞİKAYETÇİ RAHATSIZ. BUDA BİZİM KADERİMİZ. BEN BİLDİĞİMDEN BERİ BİZİM YOLLAR KIŞIN YAPILIYOR YAZIN BOZULUYOR. YARIM KAMYON ZİFT ÜZERİNE DÖK ÇAIKILI ALSANA YOL.BÖYLE DEĞİL BİZ İSTİYORUZ Kİ ŞÖYLE YOLUMUZU OTOBAN GİBİ YAPTIRALIM ZİFT ÜZERİ ÇAKIL OLMASIN .....
FAHRETTİN BEYİN DEDİĞİ GİBİ EN AZINDAN 4 YILIN SONUNDA YAPALIM ELEŞTİRİLERİ. ŞİMDİDE YAPALIM AMA HAKIKATEN EKSİKLRİ TESBİT EDİP ÖYLE YAPALIM.
BEN RAMAZAN BAYRAMINDA KÖYDEYDİM ARKADAŞLAR DAHA KÖYE GİRERKEN DEĞİŞİKLİKLERİ HİSSEDEBİLİYORSUN MESELA KÖYÜN GİRİŞİNDEKİ KÖPRÜYE GELİNCE ÇAYIN TEMİZLENMİŞ HALİ,HEMEN KÖPRÜNÜNBAŞINDAKİ ÇEŞME,YOL KENARLARINA DİZİLMİŞ ÇÖP BİDONLARI ÇOK GÜZEL OLMUŞ.
KÖYÜN İÇİNE GİRİYOSUN BELEDİYEYE AİT BİNALAR TAMİR EDİLMİŞ BOYANMIŞ,KAMELYALARDA MEYDANA ÇOK YAKIŞMIŞ HA HELEDE AKŞAMLARI ORDA ÇAY İÇMESİ ÇOK GÜZEL OLUYOR.
İLK ZAMANLARI BENDE ÇOK ÜMİTSİZDİM YAPILANLARI BUNLARI GÖRDÜKTEN SONRA BEŞYILIN SONUNDA ÇOK ŞEYLERİN DEĞİŞECEĞİNE İNANCIM ARTTI.
BU ZAMANA KADAR YAPTIĞI HİZMETLER İÇİN BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.
ELEŞTİRİ YAPILIR, YAPILMALIDA AMA BİRAZ DA YAPTIĞIN ELEŞTİRİYİ GERÇEKTEN DOĞRU YAPIYORMUSUN ONA BAKMAK LAZIM.. TAMAM KASABAMIZIN YOLU BOZUK GERÇEKTEN BOZUK AMA O YOLU YAPMA GÖREVİ İL ÖZEL İDARENİN VE DAHA BİR SENE OLMADI MİLLET YOL KONUSUNDA ELEŞTİRİ YAPIYOR, BELEDİYEYİ SUÇLUYOR, KARDEŞİM BİLMEDEN YAPIYOSUN ELEŞTİRİNİ YOLLA BELEDİYENİN BOYASI YADA MEYDANDAKİ O KAMELYALARIN NE ALAKASI VAR YOLUN MALİYETİYLE ONUN MALİYETİ AYNI SANKİ BİRAZ DAHA TUTARLI ELEŞTİRİ YAPMAK LAZIM AMA..
KIM NE DERSE DESIN BU DONEM BELEDIYE FAALIYETLER KONUSUNDA DAHA POZOITIF EN AZINDAN BIRSEYLER YAPMAYA CALISILIYO GUN ALINABILIYO ONCESINDE BUNLARIDA GOREMIYORDUK SUKUR SIMDI EN AZINDAN YAPILACAGINA SOZ VERENLER GUN VERENLER VAR YA ONLARDA OLMASAYDI DAHA KOTUYE GIDECEKTI SUKRETMEKTE LAZIM RABBIM EKSIK ETMESIN CALISAN BELEDIYELERIMIZI
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma