işte biz bunun için ak parti ve sn ali genç için çalıştık kasabamız ve orada yaşayan köylümüzün birazda olsa daha temiz daha güzel daha kasaba denilecek yerlerde yaşamaları için ve bu hizmet için şaba sarfettik işte biz bu gün uzaklardada olsak ektiğimiz tohumun meyvelerini almaya başladığımızı görmek bizleri gidemesekde mutlu ediyo emeği geçen tüm arkadaşlara saygı ve sevgilerimizi iletiyorum özellikle sn ali genç başkanımızı bizleri ailelerimizle ters düştüğümüz seçimlerden boynumuzu bükük koymadığı için ayrıca teşekkür ediyorum
BAŞKANIM ŞU YOL ÇALIŞMALARINI BAŞLATMAK UĞRAŞTIN YA (ve sonunda kazandın) BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM ALLAH SENDEN VE EKİBİNDEN RAZI OLSUN.HERKESİN AĞZINA SAKIZ OLAN YOLU BAŞLATTIN.BAKALIM ŞİMDİ BEĞENMEMEK İÇİN NE BAHANELER UYDURACAKLAR
Bu parke döşeme işide güzel olmuş ama öncelikle ana yollar ve meydanlara çıkan yollar yapılsa idi güzel olurdu şu an yapılan yerler biraz kenar yerler gibi geldi
PARKE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEKTİR.HER YIL BİR MAHALLEMİZİ PARKE TAŞI İLE KAPLAYACAĞIZ.HEDEFİMİZ 5 YILLIK DÖNEM İÇERİSİNDE PARKE TAŞSIZ SOKAĞIMIZIN KALMAMASI.
Çok güzel olmuş yollar ya.yapanların,yaptıranların ellerine sağlık.keşke ben ordayken yapılsaydı da görseydim neyse seneye görürüm artık dedemin şiiri de ayrı bi güzel olmuş
bayırdan aşağı inerken mezarlığın ordaki dönüşte ayaklarım çok toz oluyodu zaten iyi oldu böyle
başkanım parke çalışması çok güzel olmuş. ellerinize sağlık emeği geçen herkese teşekkür ederim. fazla söze gerek yok, mustafa yılmazçelik yazmış olduğu şiiriyle herşeyi özetlemiş zaten. onunda ağzına sağlık. seneye gözümüzle görürüz İNŞALLAHH
AHMET KAPLAN
hayatı gözyaşlarınla ödüllendireceğine gülücüklerinle cezalandır...
Görsün bunları çekemeyen insanlar! Görsünlerde artık uğraşma çabalarının bi sonuç vermediğini anlasınlar! Siz isteseniz de istemeseniz de bu Tanoba Ali GENÇ'le gelişecek...
Başarılarınızın devamını dilerim Sn.Ali GENÇ başkanım
Sayın tanoba belediye başkanımız Ali GENÇ başkanıma iki satır da ben birşeyler yazmak istiyorum Tanobanın genç başkanı oldun gençlerin yüzünü güldürdün ALLAH ta senin yüzünü güldürsün.yürekten sevgilerle başarılarının devamının dilerim.. saygılar sevgiler hayırlı çalışmalar.....
SAYIN BAŞKANIM BİZİM BAHCELİ EVLER MAHALLESİ NEZAMAN MAHRUMUYET BÖLGESİ OLMAKTAN ÇIKIPTA BİRAZ GÜZELLEŞEK VE YEŞİL BAHCELİEVLER HİZMETLE DAHA GÜZEL OLACAK LÜTFEN BİR AN ÖNCE AŞAMAHALLE VE UZUNBAĞIDA GÜZELLEŞMİŞ OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ. SAYGILARIMLA
EMMİ ŞİİRİN ÇOK GÜZEL OLMUŞ.AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK.SANIYORUM TANOBA'DA BU GÜZELLİKLERİ DE GÖRMEYEN İNSANLAR VARDIR.BU GÜZELLİKLERİ YAPMIŞ OLAN BAŞKANIMIZ SAYIN ALİ GENÇ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDERİM.ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN.SAYGILARIMLA...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma